genoptræning

Vi har gratis og let tilgængelig parkering lige ved døren.

Genoptræning i Aalborg

Er du blevet udskrevet fra sygehuset efter at have gennemgået en knæoperation eller et indgreb i din ryg? Eller har du brug for hjælp til genoptræning efter et længere skadesforløb?

Hos Fysio North tilbyder vi genoptræning i Aalborg. Vores erfarne fysioterapeuter har de rette kompetencer til at kunne hjælpe dig med at komme tilbage til en normal hverdag, hvor du kan bruge din krop og være aktiv – uden smerter eller begrænsninger.

Du finder vores klinik for fysioterapi i Kærby i Aalborg, hvor vi kan bryste os af moderne og veludstyrede træningslokaler, der er behagelige at træne i og at opholde sig i.

Vi gør vores bedste for at give dig den genoptræning, netop du har brug for. Derfor tør vi godt at love dig en god oplevelse hos os, hvor vi sørger for at give dig den rette støtte, motivation og vejledning gennem hele processen.

Vores genoptræning i Aalborg består af følgende:

  • 5Genoptræning af knæ
  • 5Genoptræning af ankel
  • 5Genoptræning af skulder
  • 5Genoptræning af ryg
  • 5Genoptræning af håndled
  • 5Genoptræning af korsbånd
  • 5Genoptræning af overbelastet knæ
  • 5Genoptræning menisk

Kommunal genoptræning og rehabilitering

Fysio North er på listen over godkendte private leverandører hos Aalborg kommune og du kan derfor vælge os til dit genoptræningsforløb efter sundhedsloven §140.

Hos os kommer du lynhurtigt i gang med dit genoptræningsforløb og får en skræddersyet genoptræningsplan som indeholder både behandling og træning.
Vi har moderne og veludstyret lokaler centralt i Aalborg med gratis parkering udenfor.

Genoptræningshold

Vælger du os som leverandør til dit genoptræningsforløb, har du efter endt forløb mulighed for at tilmelde dig vores “GOP-medlemskab”. For 299,- pr. mdr. kan du benytte centerets faciliteter (bad, udstyr osv.) samt træne, når du har lyst i hele vores åbningstid (5-23).
Derudover har du mulighed for sparring og rådgivning med vores fysioterapeuter, så du kan sikre dig, at der sker fremgang på bedst mulige vis.