MULLIGAN FYSIOTERAPI

Vi har gratis og let tilgængelig parkering lige ved døren.

Mulligan fysioterapi i Aalborg

Hos Fysio North har vi valgt at specialisere os i Mulligan fysioterapi. Det har vi, da det har en gavnlig effekt på en række lidelser, som eksempelvis tennisalbue og nakkerelateret svimmelhed. Har du nedsat bevægelighed i et led på grund af stivhed eller smerter, oplever vi ofte, at Mulligan fysioterapi har en effektiv og hurtig virkning.

Vil du gerne i kontakt med en behandler, der tilbyder Mulligan fysioterapi i Aalborg, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger inden for fysioterapi – og herunder Mulligan fysioterapi.

Vi har en certificerede behandler på vores klinik for fysioterapi, og det betyder, at du kan komme hurtigt til, når du gerne vil bestille en tid. Ventetid er der ingen af hos os, og det gælder både, hvad enten du henvender dig til os med henblik på Mulligan fysioterapi eller andre behandlingsformer.

Vores fokus ligger på at hjælpe dig, så din krop kan fungere så optimalt som muligt. Det tror vi nemlig på giver den bedste livskvalitet.

Certificeret behandler i Mulligan fysioterapi i Aalborg

Mulligan fysioterapi er en anerkendt behandlingsform, som flere og flere fysioterapeuter vælger at specialisere sig i. Det er nemlig bevist, at Mulligan fysioterapi virker og har en gavnlig effekt på flere forskellige lidelser. Derfor har vi også specialiseret os i denne funktionelle og effektive behandlingsform, så vi kan hjælpe dig bedst muligt, når du henvender dig til os.

Lider du af følgende lidelser, vil også du kunne have gavn af at blive behandlet med Mulligan fysioterapi i Aalborg:

  • 5Nakkesmerter i form af ondt i nakken eller hold i nakken
  • 5Rygsmerter og eventuelt hold i ryggen
  • 5Hovedpine og svimmelhed
  • 5Skuldersmerter eller tennisalbue
  • 5Knæsmerter eller hoftesmerter
  • 5Forstuvet ankel eller hælsporer
  • 5Nedsat bevægelighed eller bækkensmerter