personlig træning

Vi har gratis og let tilgængelig parkering lige ved døren.

Personlig træning i Aalborg

Har du et træningsmål, du gerne vil i mål med? Eller vil du gerne have styrket din krop på forskellige områder? Personlig træning er målrettet dig og de mål, du gerne vil gå efter.

Hos Fysio North tilbyder vi personlig træning i Aalborg. Vi er en klinik for fysioterapi, der har adresse i Kærby i Aalborg. Vi råder over moderne og velindrettede træningslokaler, som du kan komme og træne i.

Hos os kan du både blive tilknyttet en personlig træner og kostvejleder. Et personligt træningsforløb hos os kan både indebære vejledning om træning og kost – det er helt op til dig. Vi sammensætter vi et skræddersyet forløb til dig på baggrund af dine ønsker.

Kost og træning går hånd i hånd, og vil du have det absolut bedste ud af din indsats, er det en god ide at sætte ind på begge parametre. Kontakt os, hvis du vil have hjælp fra en erfaren og veluddannet personlig træner i Aalborg.

Personlig træning i Aalborg – hvad får du ud af det?

Det er ikke en hvilken som helst træner, du bliver tildelt, når du tager kontakt til os med henblik på at få hjælp fra en personlig træner. Vi er alle uddannede fysioterapeuter på vores klinik, og det betyder, at vi alle har en grundlæggende og stor faglig viden om kroppen, træning og de øvelser, vi sætter dig i sving med.

Hos os får du en personlig træner, der er fysioterapeut, og som dermed i høj grad formår at sammensætte et træningsforløb til dig, der tager hensyn til din krop samt dine styrker og svagheder. Har du dårligt knæ, en svag hofte eller andet, sørger vi for, at din træning bliver tilpasset derefter.

  • 5Uddannet og kompetent personlig træner
  • 5Træningsforløb, der tager hensyn til dig og eventuelle svagheder eller skader
  • 5Mulighed for kostvejledning
  • 5Personlig træner i form af fysioterapeut med mange års erfaring
  • 5Moderne og veludstyrede træningslokaler