K-LASER

Vi har gratis og let tilgængelig parkering lige ved døren.

K-laser behandling i Aalborg

Døjer du med en skade, du gerne vil have hjælp til at komme af med? K-laser behandling er yderst effektivt mod forskellige former for skader, og det giver dig en hurtigere restitution.

Hos Fysio North tilbyder vi k-laser i Aalborg. Uanset om du har ondt i knæet, skulderen eller et helt tredje sted på din krop, tilbyder vi smertebehandling med laser.

Du finder vores klinik i Kærby i Aalborg, hvor vi står klar til at tage imod dig. Vi er flere uddannede fysioterapeuter på vores klinik, og det betyder, at du kan komme hurtigt til, når du bestiller en tid hos os.

Vi har stor erfaring med k-laser terapi, og vi kan se, at det virker. Vil du gerne have dine smerter væk og komme dig hurtigt over den skade, du har været uheldig at få? Så kan behandling med k-laser meget vel være vejen frem.

Hvad er K-laser?

Den form for laserterapi, som vi bruger på vores klinik, og som er hyppigt anvendt af fysioterapeuter, er smertefri. Du vil stort set ikke mærke noget, når vi behandler dig med vores k-laser i Aalborg.

Det, der sker, er, at den infrarøde k-laser trænger ind i din muskel og påvirker dit væv helt ned på celleniveau. Det øger blodgennemstrømningen og energiniveauet.

K-laser behandling er forbundet med mange positive effekter:

  • 5Vævsheling og restitution bliver hurtigere.
  • 5Du vil opleve mindre smerte, der hvor du er skadet.
  • 5Din blodcirkulation bliver bedre, og det øger restitution såvel som energiniveau.
  • 5Er du hævet omkring det skadede sted, vil hævelsen aftage, og du vil opleve mindre ubehag.
  • 5Har du sår, efter eksempelvis et styrt, vil sårene hele hurtigere.